Termo Hidro Climatizare Sanitare Pompe Gresie Faianță Aspirație Electrice Piese de schimb
Meteo in Moldova
Curs valutar
1 MDL  
1 EUR 19.10
1 USD 17.83
1 RON 3.85
1 RUB 0.22
1 UAH 0.48
10.05.2018

“Ai grijă de centrala ta ca să poată și ea avea grijă de tine”

"Ai grijă de centrala ta ca să poată si ea avea grijă de tine” Centrala termică a devenit un obiect nelipsit din fiecare locuință, din an în an tot mai mulți refuză la serviciile termice publice pentru această variantă mai avantajoasă. De aceea este important informarea cu privire la centralele termice pentru buna funcționare a acestora, dar și pentru confortul dumnevoastră – întreținerea greșită poate avea consecințe nefericite, precum incendii sau defecțiuni în mijlocul iernii, când încălzirea locuinței este absolut necesară.

De ce este importantă grija centralei termice? Mentenanța este cheia siguranței în cazul centralelor termice. În cazul centralelor termice pe gaz, scurgerile de gaz pot fi extrem de periculoase si destul de greu de depistat, asa că controalele periodice sunt o metodă simplă de a vă proteja de asemenea probleme. Este foarte important, de asemenea, ca orice tip de procedură tehnică să fie efectuată de un profisionist calificat, iar orice implicare a unui neprofesionist poate cauza defecțiuni costisitor de îndreptat ulterior.
Vă prezentăm, câțiva pași care vor menține durata de viață a centralei termice:
1. Cum pregătiți centrala termică pentru sezonul rece
Pe timp de iarnă, munca centralei termice se dublează, întrucît are sarcina de a încălzi întreaga locuință. Înainte de a o pune la treabă, asigurați-vă că ați efectuat verificarea și schimbarea bateriilor din termostatul electronic. Un alt pas important este eliminarea aerului din calorifere, acțiune care poate fi efectuată atât de dumneavoastră, dacă acestea se pot dezaera manual, cât și de o firmă specializată. Dezaerarea caloriferilor vă vor asigura cu o căldură uniformă pe timp de iarnă.
2. Cum optimizați consumul de gaz cauzat de funcționarea centralei termice pe apă caldă
Pentru un consum cu costuri reduse, asigurați-vă că butonul de apă caldă este reglat astfel încât apa să nu se încălzească foarte tare. Temperatura apei trebuie sa fie setată în dependență de necesitațile casnice.
3.Verificați duritatea apei
În zonele cu apă calcaroasă este recomandat alegerea unei centrale termice cu două schimbătoare de căldură, în cazul căreia, costurile de întreținere sunt mai mici. Se recomandă, de asemenea, alimentarea cu apă rece printr-un filtru decantor si unul dedurizator. În cazul în care apa folosită de centrală este calcaroasă, efectuați verificări tehnice cel puțin odată la doi ani. De obicei, centralele moderne oferă siguranță în explotare și sunt dotate cu cele mai intelegente funcții. Asigură-te că sunt complet dotate cu funcții care să te ajute să monitorizezi și controlezi sistemul de încălzire, chiar si atunci când esti plecat de acasă.
Compania „Termostal” vă oferă o gamă largă de sisteme de încălzire și pune la dispoziție cele mai bune oferte de la cei mai importanți producători de soluții moderne pentru a furniza căldură și apă caldă menajeră. Înainte să te hotărăști asupra unui model de centrală termică, care să îți satisfacă nevoile, astfel încât să ai parte de o casă mai călduroasă, decât iarna care stă să treacă, este bine să consulți și un specialist. Personalul „Termostal” vă pune la dispoziție și servicii de consultare și montaj.
Departament service: tel: +373 22 58-02-66
www.termostal.md
Proiectul tau
Expediază planul încăperii și noi vom face gratuit calculele! Încarcă Cum pot face planul casei?
Lucrarile noastre
Informatie utila
De ce energia solară? Este gratuită! De ce energia solară? Este gratuită! Știați că energia solară termică vă poate...
“Ai grijă de centrala ta ca să poată și ea avea... "Ai grijă de centrala ta ca să poată si ea avea grijă de tine” Centrala termică a de...
Alege centrala termica care ti se potriveste 1. Minicentrale termice pe gaz : Sunt cele mai populare si uzuale tipuri de centrale te...
 
Toate articolele

Telefon: +373 22 855-761; Mobil: +373 68 080 640 e-mail: termostal@termostal.md
Elaborat de Agenția WebConsulting.md
© Toate drepturile rezervate de Termostal.md
Aboneaza-te la oferte si promotii