Termo Hidro Climatizare Sanitare Pompe Gresie Faianță Aspirație Electrice Piese de schimb
Meteo in Moldova
Curs valutar
1 MDL  
1 EUR 19.10
1 USD 17.83
1 RON 3.85
1 RUB 0.22
1 UAH 0.48
04.02.2015

Alege centrala termica care ti se potriveste

1. Minicentrale termice pe gaz :

Sunt cele mai populare si uzuale tipuri de centrale termice in R. Moldova. Pe piata gasim o gama variata, cu design modern si preturi potrivite.

Exista centrate termice pe gaz cu tiraj natural, cu tiraj fortat, in condensatie, cu camera etansa de ardere, cazan de pardoseala, preparare instantanee de apa calda menajera sau cu boiler.


Dezavantajul ar fi ca instalarea lor necesită anumite condiţii şi aprobări de la diferite instante, dar şi elemente suplimentare de siguranţă.


Comercializam modele de CT pe gaz de la producatori din Italia, Germania si Turcia.

2. Centrale termice pe combustibil solid :


Aceste centrale termice (CT)este potrivit pentru cei care locuiesc in zone rurale dar si mai potrivit pentru cei care locuiesc in apropiere de zone forestiere, deoarece pe post de combustibil pentru aceste centrale se folosesc lemne, brichete si carbune.


Centralele termice pe combustibil solid necesita o investitie mai mare decit celelalte tipuri de centrale, intrucat ele sunt compuse din mai multe componente : cazan, pompe de circulatie, robineti, vase expansiune, supape de siguranta, vana de descarcare termica de securitate, termometre, manometre, termostate etc.si trebuie amplasata intr-o incapere separata ce corespunde anumitor norme legale.


Dezavantajul acestui tip de centrala termica este ca necesita incarcari periodice cu combustibil : lemne, brichete sau carbune.

Dispunem de centrale termice pe combustibil solid de la producatori din Polonia si Turcia.


3. Centrale termice electrice (CTE) :


Acest tip de centrale termice sunt recomandate pentru cei care traiesc la bloc , pentru ca sunt silentioase, au dimensiuni mici si nu necesita revizii frecvente. CTE sunt usor de instalat si usor de exploatat. Nu faci nimic altceva decat apesi un buton si din cand in cand ai grija de presiune in instalatie.


Partea cealalta a monedei este ca, pentru exploatarea CTE vei avea nevoie de o retea de curent electric performanta din cauza ca, acest tip de CT consuma multa energie electrica.


La noi poti gasi centrale termice electrice de la producatorii ucraineni.


Inainte de a alege un model sau altul de centrala termica este recomandat sa ceri sfatul unui specialist in acest domeniu, care te va ajuta sa faci alegerea corecta si care sa ti se potriveasca cel mai bine.


Inginerii nostri cu placere te vor ajuta:
022 85 57 61

Proiectul tau
Expediază planul încăperii și noi vom face gratuit calculele! Încarcă Cum pot face planul casei?
Lucrarile noastre
Informatie utila
De ce energia solară? Este gratuită! De ce energia solară? Este gratuită! Știați că energia solară termică vă poate...
“Ai grijă de centrala ta ca să poată și ea avea... "Ai grijă de centrala ta ca să poată si ea avea grijă de tine” Centrala termică a de...
Alege centrala termica care ti se potriveste 1. Minicentrale termice pe gaz : Sunt cele mai populare si uzuale tipuri de centrale te...
 
Toate articolele

Telefon: +373 22 855-761; Mobil: +373 68 080 640 e-mail: termostal@termostal.md
Elaborat de Agenția WebConsulting.md
© Toate drepturile rezervate de Termostal.md
Aboneaza-te la oferte si promotii